Home

中国用户仅占1% 作者: Vincent,发布于2011年03月23日17时34分. 分类: 公司观察. 标签: , , .

时下最流行的职场社交网络LinkedIn已 经突破一亿用户的大关。增长速度颇为惊人:

2009年10月的5000万, 2010年5月的7000万,2011年3月的1亿!

56%的用户来自美国以外的国家。用户数量国家排名是:美国,印度,英国,巴西。在欧盟国家里面,荷兰,法国, 意大利最活跃。中国仅有107万用户,只占全球用户的1.07%.

61%的用户是男性。25-34岁和35-54岁的用户各占36%,而18-24岁的年轻用户有21%

 

最流行的行业是高科技行业(17%),金融行业(14%)和制造业(10%)。最流行的工作类型是销售 (12%), 学术(10%), 管理 (10%)。

本文编译自Vincos Blog ,原文地址

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s